van visie naar resultaat
van visie naar resultaat
Betrokken tuinbouwspecialisten
Betrokken tuinbouwspecialisten

Wij verbinden en brengen beweging op gang Van visie naar duurzaam resultaat

Meerdere partijen en expertises in het tuinbouwcluster zijn nodig om tot ontwikkeling en resultaat te komen. Dit kun je niet alleen. Wij verbinden en brengen beweging op gang. Van visie naar resultaat. Met bevlogenheid voor ondernemers en voor de tuinbouw.

Expertise

Wij begeleiden ondernemingen en samenwerkingsverbanden om hun volledige potentieel te benutten. Altijd met het oog op resultaat.

 

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen?

icoon Strategie - samenwerkingsverbanden

Strategie & samenwerkingsverbanden

Hoe bereik je de beste resultaten in complexe netwerken en samenwerkingsverbanden? Welke koers wil je varen met je bedrijf en hoe geef je hier richting aan?

Lees meer

icoon Proces-  verandermanagement

Proces- & verandermanagement

Hoe worden processen binnen de organisatie effectiever en kan je beter samenwerken? Hoe kun je een verandering echt werkend krijgen? Hoe is de klanttevredenheid te verhogen?

Lees meer

icoon Marketingstrategie - implementatie

Marketingstrategie & implementatie

Hoe kun je marketing-denken verder implementeren in je organisatie? Welke verkoop- en marketingstrategie wordt er gehanteerd en hoe is deze verder te ontwikkelen met meetbare resultaten?

Lees meer

icoon Strategie - organisatieontwikkeling-1

Strategie & organisatieontwikkeling

Hoe kun je het verschil maken en meebewegen binnen de sterk veranderende tuinbouwsector? Op het gebied van internationaliseren, organisatieontwikkeling en economische vraagstukken.

Lees meer

hero-teamfoto

Wij zijn Florpartners

Florpartners initieert en faciliteert en brengt bedrijven naar een nieuwe fase. Wij kennen de haarvaten van de tuinbouw en staan voor een gestructureerde no-nonsense aanpak. Onze betrokken tuinbouwprofessionals complementeren en versterken elkaar. Bevlogen en in verbinding, altijd op zoek naar de juiste oplossing.

Opdrachtgevers

In de gehele tuinbouwketen zijn wij aanjager van vernieuwing in de sector. Wij hebben vele ondernemers en partijen begeleid binnen uiteenlopende projecten.

Addenda®

"Addenda is een topvoorbeeld van goed samenspel van horizontale samenwerking als verticale samenwerking". Florpartners is in staat de langetermijnpositie van Addenda te bewaken en aanjager te zijn van innovaties.

Coalitie HOT

HOT staat voor Herstructurering Ontwikkeling Tuinbouwsector. Binnen Coalitie HOT werken publieke en private partijen samen. Florpartners vervult als projectbureau de verbindende rol. Naast verbinden betekent dat organiseren, aanjagen en communiceren.

bladnerf-1

Hoe kunnen wij jouw organisatie helpen?

Neem contact met ons op:

0174 - 64 26 73
info@florpartners.nl