Case Strategische samenwerkingen

Air So Pure

Air So Pure

Air So Pure bestaat sinds 2007 en is een samenwerkingsverband van 14 ambitieuze potplantenkwekers. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde type planten een luchtzuiverende werking hebben. Dit heeft een positieve invloed op onze gezond. Air So Pure speelt hierop in door het zuiverste assortiment planten aan te bieden.

De ambitieuze kwekers en het team van Air So Pure hebben de laatste jaren met veel enthousiasme het merk verder versterkt. Er wordt samen gewerkt op het gebied van marketing, productvernieuwing, ketenoptimalisatie en actiematige verkoop.

Over de projecten:

Florpartners is sinds 2015 betrokken bij Air So Pure en heeft samen met de club al mooie stappen gemaakt. Air So Pure beschikt over een professioneel team en heeft zich ontwikkelt tot een krachtige coöperatieve onderneming. Florpartners verzorgt het strategisch en operationele management. Daarbij behandelen we vragen als: Wat is in de toekomst belangrijk voor een betere samenwerking? Wat heeft de organisatie nodig? En waar krijgen de kwekers en het team energie van? Met deze input worden de taken verdeeld en iedereen op de juiste positie ingezet om ook de betrokkenheid te vergroten. Florpartners besteedt expliciet aandacht aan de ontwikkeling en drijfveren van de mensen.

De kwekers zijn het gezicht van Air So Pure. Florpartners is als onafhankelijke partij gekozen om de rol van manager van het team en technische voorzitter van de vereniging te vervullen. Deze rol stelt Florpartners in staat om het project goed te coördineren, afspraken te maken, deze na te laten komen en dus ook gezamenlijk stappen te maken. Om uiteindelijk het merk nog toekomstbestendiger te maken.

Florpartners