Case Strategische samenwerkingen

Avalanche+

Avalanche+

De Avalanche+® roos is ‘the queen of roses’. Het merk heeft een stevige marktpositie bij de vakhandel in Europa. Samen met veredelaar Dümmen Orange investeren de Nederlandse rozentelers fors in merkontwikkeling. Er is een langjarig samenwerkingsverband aangegaan voor gezamenlijke marketing- en productontwikkeling. De Avalanche+® roos heeft een geweldige reputatie en 100% naamsbekendheid opgebouwd bij Europese bloemisten.

Over de projecten:

Avalanche+® coöperatie bestaat sinds 2013 en is een groep met kwekers met een gezamenlijk, maar ook individueel belang. Florpartners draagt bij aan de succesvolle en duurzame samenwerking tussen het veredelingsbedrijf en de telers, verenigd in coöperatie Avalanche+®.

Florpartners verzorgt het management, begeleidt het bestuur en draagt zorg voor de financiën en het secretariaat. Op het gebied van strategie en marketing brengt Florpartners inhoudelijke kennis & expertise om het merk verder te brengen.

Vanuit de klant:

Onafhankelijke begeleiding
Ronald Grootscholten van Florpartners begeleidt de samenwerking. De samenwerking vraagt volgens rozenkweker Karel van Rijn om onafhankelijke en professionele begeleiding. "Dat is bij Florpartners in goede handen.”

Florpartners