Case Strategische samenwerkingen

Colours of Nature

Colours of Nature

Colours of Nature is sinds 2004 een unieke Nederlandse Coöperatie van zeven gerberakwekers die zich richt op het telen van jaarlijkse zo’n 200 miljoen (mini)gerbera’s van uniforme, betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit. Daarmee zijn ze de grootste leverancier van (mini)gerbera’s in Europa. De (mini)gerbera’s worden voornamelijk geleverd aan de grootschalige retail in Europa d.m.v. een centraal, full-service distributiecentrum dat de klant volledig ontzorgt. Colours of Nature investeert in een langdurige en nauwe samenwerking met haar klanten.

Over de projecten:

Florpartners is al langere tijd betrokken bij Colours of Nature, een club met gepassioneerde kwekers. Colours of Nature had behoefte aan een algemeen directeur met een helicopterview die strategisch sterk is en verbindt. Florpartners vervult deze rol, en is daarmee eindverantwoordelijk voor deze coöperatieve onderneming. Samen met het management en het bestuur stellen wij de strategie en visie op, en vertalen deze naar succesvolle uitvoering.

Daarbij vinden zowel Florpartners als Colours of Nature het van groot belang aandacht te hebben voor de mentale wendbaarheid en weerbaarheid van de ondernemers. Hier worden verschillende sessies aan gewijd om zowel op individueel als gezamenlijk gebied te groeien.

Vanuit de klant:

  • Lennard van de Berg ; voorzitter Berg Gerbera’s
  • Eric Groenewegen EveryDFlowers