Case Organisatieontwikkeling

Looye Kwekers

Looye Kwekers

Looye Kwekers is één van de grotere tomatentelers van Nederland en staan bekend om de smaakvolle tomaten. Deze tomaten worden onder de merken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten verkocht. Looye Kwekers heeft de ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van lekkere en smaakvolle tomaten.

Over de projecten

Florpartners ondersteunt Looye Kwekers langjarig in de ontwikkeling van de organisatie. Dat zijn specifieke projecten maar ook interim rollen. Tijdens deze verschillende interim periodes is Florpartners eindverantwoordelijk voor de organisatie- en personele ontwikkeling, de verbetering van dashboard en KPI’s het en bevorderen van de onderlinge samenwerking. Florpartners kent de organisatie goed waardoor het makkelijk is om een project te leiden of een interimrol te vervullen.

De klant over Florpartners

Hoe ervaar je de samenwerking met Florpartners?
Ik ervaar de samenwerking als heel prettig. Er kan snel geschakeld worden als het nodig is en de helicopter view vind ik ook heel fijn.

Wat is de toegevoegde waarde van Florpartners voor Looye Kwekers?
Toegevoegde waarde in mijn geval was dinsdagochtend bellen en eind van de ochtend wist ik dat je de klus kon gaan doen. Dus toegevoegde waarde zit ‘m in het snel schakelen, snel antwoord hebben als het nodig is, snel anticiperen. Daarnaast ervaar ik de samenwerking met Florpartners als zeer prettig. Florpartners heeft een helicopter view, pakt zaken professioneel aan. Meedenkend. Denkt verder mee dan alleen de business. 
 

Florpartners