Arjan

Ronald Grootscholten

Voor het eerst in lange tijd hadden we moeite om een vacature te vervullen. Collega Mark Zwinkels stapt binnen en zegt: “Mag ik even meedenken, wat denk je ervan om die vacaturetekst wat creatiever te maken? Als ik die tekst lees, zoek je toch eigenlijk nog een Arjan?”’ “Ja dat klopt”, zeg ik. “Nou dan schrijven we dat toch op: ‘Florpartners zoekt nog een Arjan’.” Het resultaat: binnen 2 weken is de vacature vervuld.

Arjan is Arjan van Velden. Arjan verdiept zich in de materie. Zeer intelligent. Binnen no-time is hij gesprekspartner van specialisten. Arjan levert. Vraag het Arjan en het komt voor elkaar. Betrouwbaar in alles. Arjan verbindt en stelt zijn eigen ego ruimschoots achter op het doel en het belang van klanten. Eigenschappen die we hard nodig hebben in onze sector. Verdiepen in kennis, verdiepen in klanten, in andermans belangen. Vervolgens verbinden, volhouden én leveren.

Arjan is een tevreden mens, heeft niet veel nodig, accepteert, soms moeilijke, privé- omstandigheden zonder morren en kan intens genieten van de kleine dingen. Sober én gedreven, hart voor de sector, hart op de juiste plek.

Ik gun de sector veel meer Arjans.

Arjan is 1 september a.s. 25 jaar in dienst bij Florpartners. Wat een genot.