Bart Boevé

Ontdek hieronder meer over Bart Boevé

Dankbaar, dienend en leidend waar nodig

Samen zijn we werkzaam in een industrie die volop in beweging is. Een industrie die onze wereld mooier maakt en waar maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van klimaatverandering en voedselvoorziening ons verenigt.

Mijn kracht ligt op strategisch inzicht en het maken van de vertaalslag van (complexe) vraagstukken naar een strategie. Hier ben ik goed bij in staat om, vanuit een end-in-mind gedachte, operationele vraagstukken gedetailleerd te doortasten en zo de verbinding te leggen tussen de strategische richting en de tactische, en operationele invulling. Prachtig om hier, samen met mijn collega’s, een bijdrage aan te mogen en kunnen leveren. Dankbaar, dienend en leidend waar nodig. 

Ik ben opgegroeid in een im- en export familiebedrijf binnen de sierteelt. Tevens ben ik langere tijd werkzaam geweest binnen Royal Lemkes, waar ik verantwoordelijk was voor de strategische samenwerking met IKEA en new business development. Theoretische kennis en ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn studies Executive MBA aan Nyenrode Business Universiteit, Bedrijfskunde en Agribusiness aan Hogeschool Delft (inmiddels Inholland). Daarnaast heb ik diverse vervolgtrajecten gevolgd op gebied persoonlijke ontwikkeling, digitale partnerships en ecosystemen. Lifelong Learning. 

Florpartners