Visie & aanpak

Nu en in de toekomst,
voor generaties lang

Wat maakt onze aanpak SLIM?

De noodzaak om te innoveren, samen te werken en beter te organiseren is groot. Dat vraagt om visie, verbindend leiderschap, expertise en daadkracht.

Onbalans levert grote vraagstukken op

Onbalans levert grote vraagstukken op

Dichtbij de natuur en eindeloos inspirerend. De tuinbouw is van grote waarde voor de consument, de maatschappij en onze economie. Maatschappelijke ontwikkelingen, technologische innovaties en consolidatie in de keten maken de branche turbulent en uitdagend om in te ondernemen. Het tuinbouwcluster zal grote transities door moeten maken om een nieuwe balans te krijgen in de 4 G's: Gezonde aarde, Gezonde mensen, Gezond rendement en Gezonde & liefdevolle producten. We zijn in onbalans geraakt en dat levert grote vraagstukken op.

 

Oplossingen die verbinden

Oplossingen die verbinden

De liefde voor de ondernemers en de tuinbouw zit bij Florpartners in ons DNA. Al ruim 25 jaar zijn wij de betrokken partner van toonaangevende ondernemingen. We zoeken voortdurend naar wat er onder de oppervlakte speelt en denken in mogelijkheden. Door kennis te delen en te verbinden, zorgen we voor de juiste koers én een excellente uitvoering. Wij verliezen het totaalbeeld nooit uit het oog en staan voor oplossingen op maat. Oplossingen die rust en balans brengen. Oplossingen die verbinden. Zo creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Organisaties en mensen laten floreren

Organisaties en mensen laten floreren

Van coöperaties en andere samenwerkingsverbanden tot toonaangevende bedrijven en nieuwkomers in de sector: we staan onze brede klantenkring bij in hun strategische keuzes én de uitvoering ervan. Nu eens putten we uit onze kennis en ons netwerk voor een breed gedragen gebiedsontwikkeling. Dan weer zetten we onze brede expertise in om ambitieuze leiders  te begeleiden in de strategie van morgen. Wat het vraagstuk ook is, het doel van onze mensen is altijd om de positie van onze klanten fundamenteel te versterken, om organisaties en mensen te laten floreren. Nu en in de toekomst, voor generaties lang. 

Florpartners